Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-V-ig,
8-18h-ig

Autó hitel kalkulátor alacsony fix kamattal
Folyósítás 1 nap alatt

Új és használt autó hitel magánszemélyeknek, céges autó vásárlásához vagy hitel autófedezettel meglévő autójára. Küldje el reggel 9 óráig az igényléshez szükséges iratokat és hitele már másnap folyósításra kerülhet. Hívja most hitelszakértőnket!

Hívja szakértőnket!

Autólízing Kalkulátor 2023

Fix kamattal
Törlesztő: 71 065 Ft
THM: 12.92 %
Változó kamattal
Törlesztő: 83 996 Ft
THM: 19.52 %
 • Autólízing autóvásárláshoz

 • Visszlízing meglévő autóra

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Motorlízing

 • Autólízing autóvásárláshoz

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autólízing magánszemély, cég, EV részére is. 20% önerőtől vehet részletre új vagy akár 17 éves használt autót 1 nap alatt, maximum 84 hóra, bárhol az országban. Az autólízing összege 1M és 100M Ft között alakulhat. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott, megveheti tulajdonostól vagy kereskedőtől is.

 • Visszlízing meglévő autóra

  Mindössze két dolog kell hozzá:

  12 évnél fiatalabb, tehermentes autó
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autója értékének akár 80%-ához is 1 nap alatt hozzájuthat, miközben autóját továbbra is Ön használhatja. 12 évnél fiatalabb, legalább 1.5 millió Ft értékű autóra igényelhető. A visszlízing legkisebb összege 1 millió Ft. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti, bárhol az országban.

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

  Mindössze négy dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  27% áfával kiállított számla az autóról
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 8 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is, de mindenképpen szükséges, hogy a teljes vételárról 27%-os áfakulccsal kiállított áfás számlát adjon a magyar eladó. A lízing összege 1 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég és egyéni vállalkozó is igényelheti.

 • Motorlízing

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Ki kell választani a motort
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Te vagy vállalkozásod legyen hitelképes

  Új vagy 17 évnél fiatalabb használt motor tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolható. A motorkerékpár lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 1 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti. Vállalkozások akár nyíltvégű lízingre is.

Autóhitel kalkulátor 2023

Hitelbírálatot segítő autófedezet ma már kizárólag autólízing esetén lehetséges. Minden más autóhitel, autóhitel kalkulátor valójában személyi kölcsönt takar.

Igazi autóhitel kalkulátor 2014-óta már sajnos nincs. Azóta csak autólízing kalkulátorokkal számolhat, ahol az autó még ma is fedezetet jelent a finanszírozás mögött. Vagy összehasonlíthatja a különféle személyi kölcsönöket, amik azonban az autófedezet hiánya miatt csak egy igen szűk ügyfélkör számára elérhetőek.

Számoljon autólízing kalkulátorunkkal vagy hívja most autóhitel szakértőnket és ismerje meg lehetőségeit. Lekérjük Önnek partnerbankjaink egyedi, kedvezményes ajánlatait és a hitelügyintézéshez szükséges iratok pontos listájával együtt elküldjük Önnek, hogy autóhitele gyors és rendkívül kedvező is legyen.

Akire számíthat:

Orbán Imre - autóhitel szakértő

18 éve autóhitelekkel foglalkozik. Ismeri a bankok árazási és bírálati logikáját, így tudja hogyan fogják jóváhagyni az Ön szerződését az elérhető legalacsonyabb kamattal.

Hívja szakértőnket!

Több mint 30 éve van a magyar piacon. Mára a pénzügyi szektor egyik legsokoldalúbb és legdinamikusabban fejlődő vállalatává vált.

A Cofidis a pénzügyi szektor innovátora. A francia vállalat közel 40 éves múltra tekint vissza. Magyarországon 2005 óta van jelen.

Miért jó Önnek, ha mi intézzük autóhitelét?

  Rendkívül alacsony kamatokat kínálunk
  Folyósítás akár már másnap is lehetséges
  95%-os jóváhagyási arányunk van
  Pontos, előzetes tájékoztatást adunk
  Díjmentes, helyszíni ügyintézést nyújtunk
  Hitelképességét telefonon leellenőrizzük
  Online hitelbírálat, akár néhány óra alatt
  Az átírást is elintézzük Önnek
  Több mint 4.000 elégedett Ügyfél
  Több mint 18 év tapasztalat

Autóhitel kalkulátor jelentése ma

A 2014-es törvényi változások miatt, Magyarországon egyetlen általunk ismert autófinanszírozó sem nyújt már klasszikus autóhitel konstrukciót, amelynél már a futamidő alatt is az ügyfél lehetne az autó tulajdonosa és az autó egyben az autóhitel fedezetéül is szolgálna.

Ennek köszönhetően, az autóhitel vagy autóhitel kalkulátor elnevezés mögött ma már kizárólag autólízing konstrukcióban érhető el olyan autófinanszírozás, aminek nem csak hitelcélja, de egyben fedezete is az autó.

Autóhitel kalkulátor elnevezés mögött a különféle összehasonlító oldalakon megjelenített ajánlatokban pedig valójában autóhitelnek hívott személyi kölcsönökkel találkozhat, melyeknél az autó nem képezi a hitel fedezetét. Ezek az autóvásárlásra fordítható személyi kölcsönök egyébként hosszú, alkalmazotti munkaviszonnyal és magas, bankszámlára érkező jövedelemmel, valamint kisebb hitelösszegek esetében akár kifejezetten előnyösek is lehetnek.

Az autólízing azonban akkor is megoldást nyújthat Önnek az autóvásárláshoz, amikor egy személyi kölcsön már nem segít.

 • Ha Ön vállalkozó
 • Cégautót szeretne finanszíroztatni
 • Készpénzben kapja a fizetését
 • Több millió forintra van szüksége
 • Minimálbérre van bejelentve
 • Már van egyéb hitele
 • Külföldön dolgozik

Honlapunkon az autóhitel kifejezés alatt ma már mi is minden esetben autólízing konstrukciót értünk, így autóhitel kalkulátor oldalunkon is egy autólízing kalkulátor található, mellyel Ön a nap 24 órájában kiszámolhatja a céljainak leginkább megfelelő törlesztőrészletet.

Amit csak mi nyújtunk Önnek

Az elmúlt 18 év alatt, több mint 4.000 autóhitelt és autólízinget intéztünk. Ügyfeleink újra és újra minket bíznak meg autóhitel-ügyintézésükkel, mert:

 • Egyedülállóan gyorsak vagyunk

  Ha reggel 9 óráig elküldi nekünk a hitelügyintézéshez szükséges adatokat és dokumentumokat, akkor akár már másnap délután folyósításra kerülhet a hitelösszeg.

 • Rendkívül alacsony kamatok

  Partnereink minden Ügyfelünk számára személyre szabott, egyedi ajánlatot készít, így árazásunk meglepően kedvező tud lenni, különösen nagyobb hitelösszegek és hosszabb futamidők esetében.

 • Díjmentes, helyszíni ügyintézés

  A teljes ügyintézés díjmentes. A szerződéskötéshez is költségmentesen felkeressük Önt bárhol az országban, valamint elvégezzük az okmányirodai ügyintézést is.

 • Egyszerű és kényelmes megoldás

  Velünk nem kell felesleges köröket futnia, elég, ha felhív minket és elmondja mire van szüksége, mi megtaláljuk Önnek a megoldást. A hitelbírálathoz szükséges iratokat akár lefényképezve is elküldheti nekünk, minden más banki teendőt már mi intézünk.

 • Előre elmondjuk, mi kell a bírálathoz

  18 éve autóhitelekkel foglalkozunk, így pontosan tisztában vagyunk az összes jogszabállyal és a hitelbírálat logikájával. Ez azért jó Önnek, mert már a legelső telefonos egyeztetés során hiteltanácsadónk pontosan meg tudja mondani, hogy milyen módon tud megfelelni a hitelképesség kritériumainak és pontosan mire lesz szükség a hitelbírálathoz.

 • Használja ingyen tapasztalatunkat

  Hívja most autólízing szakértőnket és használja ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés nem jár semmilyen kötelezettséggel, mégis pontos képet kaphat lehetőségeiről és az igényelhető autólízing konstrukcióról.

 • Kérdezze autólízing szakértőnket

  A telefonban még nem a bank munkatársával, hanem hiteltanácsadónkkal beszélget, így Ön is bátran feltehet bármilyen kérdést, az nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.

Tudástár

További kérdései vannak autóhitel megoldásunkkal kapcsolatban? Kattintson a következő linkeken az Önt érdeklő témára vagy kérjen tőlünk egy kedvező ajánlatot és indítsa el most a folyamatot.

 • Mi szükséges az autólízing folyósításához?

  A pozitív hitelbírálat után a folyósításnak négy feltétele van: a szerződéskötés, az eredetiségvizsgálat elvégeztetése, a gépjármű átírása, és az Azonossági Nyilatkozat megléte. A hitelbírálatnak még nem, de a folyósításnak minden magyar lízingcégnél 2014 óta feltétele, hogy az ügyfél a Hitelbiztosítéki Nyilvántartási Rendszerben rendelkezzen érvényes regisztrációval. Törvényi előírás ugyanis,… Folyósítás feltételei >>>

 • Mire van szükség autólízing igényléséhez?

  Vállalkozásként történő hiteligénylés esetén Cég esetében: aktuális főkönyvi kivonat aláírási címpéldány /vagy aláírási minta/ cégvezető iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/ Egyéni vállalkozóként történő igénylésnél: aktuális főkönyvi kivonat /vagy pénztárkönyv/ előző évi NAV jövedelemigazolás előző évi adóbevallás igénylő iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/   Magánszemélyként történő igénylés… Autólízinghez szükséges papírok >>>

 • Milyen autót lehet lízingelni?

  Lízingelhető autó kiválasztása Segítségünkkel bármilyen 15 évnél fiatalabb, használt autót megvásárolhat részletre, amit magyarországi eladó kínál. Vagyis, Önnek nem egy nálunk lévő szűk autókészletből kell autót választania magának, hanem bármelyik itthon kínált új vagy használt autót megveheti. Lehet az eladó autó egy autókereskedésben, de az autót megveheti akkor is, ha… Lízingelhető autók >>>

 • Ki vehet fel autóhitelt?

  A bankok hitelt akarnak adni Ügyfeleink célja, hogy megtalálják azt a biztonságos, kiszámítható és a lehető legkevesebb kamattal visszafizethető autóhitelt, amivel a kiszemelt autójukat 1-2 nap alatt megvásárolhatják. Elöljáróban azt érdemes látni, hogy a bankok legfőbb bevétele a hitelkamatokból származik. Egészséges körülmények között tehát elsődleges céljuk, hogy minél nagyobb összegű… Magánszemély, cég, EV hitelképessége >>>

 • Mi az autólízing folyamata?

  1. Telefonon átbeszéljük elképzeléseit Így pontos képet kap lehetőségeiről. Kitérünk az igényeire, hitelképességére, az autóra, megválaszoljuk kérdéseit és részletesen átbeszéljük a folyamatot. Ezután e-mailben egy rendkívül kedvező, egyedileg Önnek készített, hivatalos banki ajánlatot küldünk a kiválasztott konstrukcióról és pontos listát kap tőlünk arról, hogy az Ön élethelyzetében mik azok a… Autólízing folyamata >>>