Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-P-ig,
9-17h-ig

Motor lízing 1 nap alatt,
a legkisebb fix kamattal

Motorlízing segítségével új és akár 17 éves használt motort is vásárolhatsz. A hosszú gyűjtögetés helyett, akár már holnap átveheted új motorodat, bárhol az országban. Csak válaszd ki a motort és tárgyalj úgy az eladóval, mintha a teljes vételár a zsebedben lenne!

Hívja szakértőnket!

Autólízing Kalkulátor 2024

Fix kamattal
Törlesztő: 84 220 Ft
THM: 10.99 %
Változó kamattal
Törlesztő: 97 028 Ft
THM: 16.30 %
 • Autólízing autóvásárláshoz

 • Visszlízing meglévő autóra

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Motorlízing

 • Autólízing autóvásárláshoz

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autólízing magánszemély, cég, EV részére is. 20% önerőtől vehet részletre új vagy akár 17 éves használt autót 1 nap alatt, maximum 84 hóra, bárhol az országban. Az autólízing összege 2M és 100M Ft között alakulhat. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott, megveheti tulajdonostól vagy kereskedőtől is.

 • Visszlízing meglévő autóra

  Mindössze két dolog kell hozzá:

  12 évnél fiatalabb, tehermentes autó
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autója értékének akár 80%-ához is 1 nap alatt hozzájuthat, miközben autóját továbbra is Ön használhatja. 12 évnél fiatalabb, legalább 2,5 millió Ft értékű autóra igényelhető. A visszlízing legkisebb összege 2 millió Ft. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti, bárhol az országban.

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

  Mindössze négy dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  27% áfával kiállított számla az autóról
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 8 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is, de mindenképpen szükséges, hogy a teljes vételárról 27%-os áfakulccsal kiállított áfás számlát adjon a magyar eladó. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég és egyéni vállalkozó is igényelheti.

 • Motorlízing

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Ki kell választani a motort
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Te vagy vállalkozásod legyen hitelképes

  Új vagy 17 évnél fiatalabb használt motor tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolható. A motorkerékpár lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti. Vállalkozások akár nyíltvégű lízingre is.

Miért jár jól, aki minket választ?

 • Már 20 % önerővel

  Elég a gyűjtögetésből, ülj fel új motorodra minél hamarabb! A motor vételárának akár 80%-át is megfinanszírozzuk.

 • Gyors banki hitelbírálat

  Hiteligénylésedet partnerbankjaink általában 4-5 órán belül elbírálják.

 • Hitelfolyósítás, akár már holnap

  Az ügyintézés mindössze 1-2 nap, így már egy készpénzes vevőhöz képest sem kerülhetsz hátrányba.

 • Alacsony törlesztőrészlet

  Pénzügyi partnereink minden Ügyfelünk számára egyedi, kedvezményes ajánlatot készítenek, így nem csak gyorsan, de rendkívül kedvező motorlízing feltételekkel vásárolhatod meg új motorodat.

 • Ingyenes, teljes körű ügyintézés

  Csak ki kell választanod a motorkerékpárt, mi pedig minden másról gondoskodunk. A motor lízing ügyintézéséről, a szerződéskötésről, az adásvételi szerződésről és elintézzük Neked még a motor átírását is.

 • Otthonról intézheted motorhiteled

  Nem kell utaznod vagy bejönnöd irodánkba. Telefonon keresztül is elindíthatod a motorhitel ügyintézést. A bírálathoz szükséges iratokat e-mailben is elküldheted nekünk.

 • Bárhol az országban

  Ingyenes mobil ügyintézést biztosítunk, vagyis még a szerződéskötést is házhoz visszük Neked és az eladódnak is.

Számold ki törlesztőrészleted most!

Kattints a Motor hitel kalkulátor linkre és máris kiszámolhatod törlesztőrészletedet.

Motor hitel kalkulátor >>>

Nyíltvégű pénzügyi lízing motor finanszírozásához

Ha a vállalkozásodra szeretnél új vagy legfeljebb 8 éves használt motort vásárolni és az eladó cég 27% áfával adja el a motort, akkor nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióval is a segítségedre tudunk lenni. A nyíltvégű pénzügyi lízing motor esetében sem különbözik az autós konstrukciótól, így a lenti, Nyíltvégű pénzügyi lízing motorra  linkre kattintva mindent elolvashatsz, amit tudni érdemes a nyílt végű lízingről és természetesen a motor esetében is minden információ helytálló ugyanúgy, mint az autókra.

A nyíltvégű lízing azonban mindenképpen több figyelmet igényel az átlagosnál, ezért talán az a legjobb megoldás, ha egyből felhívod motorlízing szakértőnket és közvetlenül őt kérdezed a Téged érdeklő információkról.

Motorhitel feltételek

 • Akár 20% önerővel – A legkisebb felvehető hitelösszeg 2.000.000 Ft, a legnagyobb a motor vételárának akár 80%-a is lehet.
 • Új és legfeljebb 17 éves használt motor hitelezhető – Csak a gyártási év számít, a hónapok nem.
 • Motorhitel casco nélkül – Nálunk casco nélkül is igénybe veheted a motorlízinget. A casco igen hasznos tud lenni és javasoljuk is, de Te döntesz. Nálunk nem kötelező elem.
 • 84 hónap futamidő – A motorlízing legfeljebb 7 évre vehető igénybe, de a motor 18 éves koráig ki kell futnia a hitelnek.
 • Rendszámozható motorkerékpárokra – Magyarországon forgalomba helyezhető, rendszámos motorkerékpárok hitelezhetők.
 • Külföldi motor hitelezése – Külföldről behozott motorra is csinálunk motorhitel bírálatot, az itthoni forgalomba helyezés folyósítási feltétel.

Hitelképesség feltételei

 • 23-70 év közötti életkor – Alatta és felette a motor finanszírozás általában kezes bevonásával lehetséges.
 • Motorhitel jogosítvánnyal – Motor hitelezéséhez, motorra érvényes jogosítvány kell, vagy kezesként be kell vonni azt, aki a motort használja.
 • Személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím és adókártya – Mindössze ezekre a személyes irataidra lesz szükséged motorod megvásárlásához.
 • Jövedelemigazolásinnen letölthetővagy utolsó két havi bankszámlakivonat – A hitelképességhez általában ezen iratok szükségesek. Vállalkozóknak előző adóévre kiállított NAV jövedelemigazolásra és magánszemélyként kikért NAV nullás igazolásra is szükség lehet a motorhitel bírálathoz.
 • Készpénzes jövedelem – Nem okoz problémát, ilyenkor csak a jövedelemigazolásra / innen letölthető / van szükség
 • Motorhitel minimálbérrel – Ez is lehetséges, ha nincs más hiteled, vagy a meglévő hiteleid és a kiválasztott motor törlesztőrészleteinek összege nem éri el az igazolt jövedelmed felét.
 • Igazolható jövedelem – Alkalmazottak esetén legalább 3 hónapos munkaviszony elfogadható. Vállalkozók és családi vállalkozásban dolgozók esetében az utolsó lezárt adóévre vonatkozó NAV jövedelemigazolás lesz a jövedelemvizsgálat alapja.
 • Motorhitel külföldi jövedelemmel – Ha alkalmazott vagy, akkor német vagy angol nyelvű jövedelemigazolás kitöltetésére / innen letölthető: angol német / és az utolsó két havi jövedelem jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatodra lesz szükség. Külföldi vállalkozói jövedelem sajnos nem elfogadható. Ha ingázol, akkor kezes nélkül is hitelképes lehetsz. Ha távolabbi országban dolgozol, akkor egy itthon élő közeli hozzátartozó kezességét szokták bekérni.
 • A törlesztő az igazolt nettó jövedelem 50%-a lehet – Havi 500.000 Ft nettó jövedelem alatt, felette a jövedelem 60%-a fordítható törlesztésre. Fontos azonban, hogy a felvenni kívánt hitel mellett a már meglévő törlesztőrészletekkel is számolni kell, továbbá minden létező hitelkeret 5%-át is, mint egy „virtuális” törlesztőrészletet kell figyelembe venni, függetlenül attól, hogy ki van-e használva a hitelkeret vagy sem.

Példa:

Számoljunk úgy, hogy mondjuk egy 40.000 Ft-os motorhitelt szeretnénk igényelni, de már van egy 500.000 Ft-os hitelkeretünk és egy szintén meglévő, 60.000 Ft-os lakáshitelünk. Ha a lakáshitelben van egy adóstársunk, akkor jó hír, hogy ennek csak a felével kell számolnunk, ami 30.000 Ft, a hitel keretünk 5%-a pedig 25.000 Ft lesz. A motorhitel további 40.000 Ft. Így 30+25+40, azaz 95.000 Ft lesz a ránk eső összes havi törlesztésünk, így jövedelemben ennek duplája, azaz 190.000 Ft nettó, igazolt havi jövedelem esetén leszünk önállóan is hitelképesek.

Kezesként közeli hozzátartozó bevonható – Amennyiben életkorunk, jövedelmünk vagy annak igazolhatósága nem lenne elegendő a hitelképességhez, akkor egy hitelképes házastárs, szülő, gyermek vagy testvér kezességvállalása a legtöbb esetben megoldást jelenthet.

Miért előnyös számodra minket választani?

 • Nincs árfolyamkockázat

  Nem érhetnek kellemetlen meglepetések. Kizárólag forint alapú motor lízing konstrukciókat kínálunk, így biztosan nem fordulhat elő, hogy hirtelen lényegesen megdrágulna a havi törlesztőrészleted.

 • Kényelem felsőfokon

  Velünk olyan, mintha egy motorszalonból vennél motort. Megkímélünk az átírás, a sorban állás, a várakozás fáradalmaitól. Az okmányirodában már szinte kollégaként tekintenek ránk, így számunkra az átírás is gyors és egyszerű feladat.

 • Mobil ügyintézés díjmentesen

  Munkatársunk könnyen és gyorsan eljut az ország bármely részére. Egyeztess időpontot és helyszínt kollégánkkal! Ez a megoldás kényelmesebb Neked is, nekünk is, hiszen így jelen vagyunk az ország valamennyi településén anélkül, hogy irodát üzemeltetnénk ott.

 • Azonnali infó a hitelképességedről

  Hívd motorhitel szakértőnket és egy rövid beszélgetés alapján rögtön tájékozódhatsz hiteligénylésed várható eredményéről. Motorlízing szakértőnk 95%-os pontossággal meg tudja mondani, mekkora motorhitelt tudsz felvenni.

 • Közel 100%-os jóváhagyási arány

  Elutasításra általában csak a szándékosan elhallgatott, vagy valótlan információk miatt kerül sor.

 • Mik a motorhitel feltételei?

  Motorlízing konstrukciót legfeljebb 17 éves motorkerékpárra igényelhet. /A motor korát kizárólag az aktuális év és a gyártási év különbsége határozza meg, a hónapok nem számítanak./ Hitelbírálat külföldről frissen behozott motorkerékpárra is lehetséges, folyósítás azonban kizárólag a motor magyarországi forgalomba helyezése után fog megtörténni. Leghosszabb futamidő: 84 hónap /7év/ lehet, ám… Motorhitel feltételei >>>

 • Mire van szükség autólízing igényléséhez?

  Vállalkozásként történő hiteligénylés esetén Cég esetében: aktuális főkönyvi kivonat aláírási címpéldány /vagy aláírási minta/ cégvezető iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/ Egyéni vállalkozóként történő igénylésnél: aktuális főkönyvi kivonat /vagy pénztárkönyv/ előző évi NAV jövedelemigazolás előző évi adóbevallás igénylő iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/   Magánszemélyként történő igénylés… Autólízinghez szükséges papírok >>>

 • Mi az autólízing folyamata?

  1. Telefonon átbeszéljük elképzeléseit Így pontos képet kap lehetőségeiről. Kitérünk az igényeire, hitelképességére, az autóra, megválaszoljuk kérdéseit és részletesen átbeszéljük a folyamatot. Ezután e-mailben egy rendkívül kedvező, egyedileg Önnek készített, hivatalos banki ajánlatot küldünk a kiválasztott konstrukcióról és pontos listát kap tőlünk arról, hogy az Ön élethelyzetében mik azok a… Autólízing folyamata >>>