Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-P-ig,
9-17h-ig

Motor hitel kalkulátor a legkisebb fix kamattal Számolj most és vedd át motorod, akár már holnap

Motorhitel kalkulátor motorvásárláshoz. Küldd el reggel a bírálathoz szükséges iratokat és motorhiteled akár már másnap folyósításra kerülhet.

Hívja szakértőnket!

Autólízing Kalkulátor 2024

Fix kamattal
Törlesztő: 84 220 Ft
THM: 10.99 %
Változó kamattal
Törlesztő: 97 028 Ft
THM: 16.30 %
 • Autólízing autóvásárláshoz

 • Visszlízing meglévő autóra

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Motorlízing

 • Autólízing autóvásárláshoz

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autólízing magánszemély, cég, EV részére is. 20% önerőtől vehet részletre új vagy akár 17 éves használt autót 1 nap alatt, maximum 84 hóra, bárhol az országban. Az autólízing összege 2M és 100M Ft között alakulhat. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott, megveheti tulajdonostól vagy kereskedőtől is.

 • Visszlízing meglévő autóra

  Mindössze két dolog kell hozzá:

  12 évnél fiatalabb, tehermentes autó
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autója értékének akár 80%-ához is 1 nap alatt hozzájuthat, miközben autóját továbbra is Ön használhatja. 12 évnél fiatalabb, legalább 2,5 millió Ft értékű autóra igényelhető. A visszlízing legkisebb összege 2 millió Ft. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti, bárhol az országban.

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

  Mindössze négy dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  27% áfával kiállított számla az autóról
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 8 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is, de mindenképpen szükséges, hogy a teljes vételárról 27%-os áfakulccsal kiállított áfás számlát adjon a magyar eladó. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég és egyéni vállalkozó is igényelheti.

 • Motorlízing

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Ki kell választani a motort
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Te vagy vállalkozásod legyen hitelképes

  Új vagy 17 évnél fiatalabb használt motor tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolható. A motorkerékpár lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti. Vállalkozások akár nyíltvégű lízingre is.

Miért jó Neked, ha mi intézzük motorhiteledet?

  Rendkívül alacsony kamatok
  Folyósítás akár már másnapra
  95%-os jóváhagyási arány
  Pontos, előzetes tájékoztatás
  Díjmentes, helyszíni ügyintézés
  Hitelképesség előszűrés
  Hitelbírálat, akár néhány óra alatt
  Több mint 4.000 elégedett Ügyfél
  18 év tapasztalat

Számolj motorhitel kalkulátorunkkal vagy hívd hiteltanácsadónkat! Lekérjük Neked partnerbankjaink kedvezményes ajánlatait és a hitelügyintézéshez szükséges iratok pontos listájával együtt elküldjük Neked, hogy motorhiteled gyors és rendkívül kedvező is legyen.

Mi is pontosan a motorhitel kalkulátor?

A 2014-es törvényi változások miatt, Magyarországon egyetlen általunk ismert motorfinanszírozó sem nyújt már klasszikus motorhitel konstrukciót, amelynél már a futamidő alatt is az ügyfél lehetne a motor tulajdonosa és a motor egyben a motorhitel fedezetéül is szolgálna.

Ennek köszönhetően, a motorhitel vagy motorhitel kalkulátor elnevezés mögött ma már kizárólag motorlízing konstrukcióban érhető el olyan motorfinanszírozás, aminek nem csak tárgya, de fedezete is a motor.

A különféle összehasonlító oldalakon pedig valójában motorhitelnek hívott személyi kölcsönökkel találkozhatsz, melyeknél a motor nem képezi a hitel fedezetét. Ezek a motorvásárlásra fordítható személyi kölcsönök hosszú, alkalmazotti munkaviszonnyal és magas, bankszámlára érkező jövedelemmel, valamint kisebb hitelösszegek esetében kifejezetten előnyösek is lehetnek.

A motorlízing azonban akkor is megoldást nyújthat a motorvásárláshoz, amikor egy személyi kölcsön már nem segít.

 • Ha Ön vállalkozó vagy
 • Készpénzben kapod a fizetésed
 • Több millió forintra van szükséged
 • Minimálbérre vagy bejelentve
 • Már van egyéb hiteled
 • Külföldön dolgozol

Honlapunkon a motorhitel kifejezés alatt ma már mi is minden esetben motorlízing konstrukciót értünk, így motorhitel kalkulátorunk is lényegében egy motorlízing kalkulátor, mellyel a nap 24 órájában kiszámolhatod a céljaidnak leginkább megfelelő törlesztőrészletet.

Motorlízing kalkulátor 2024

A honlapunkon található motorlízing kalkulátor biztonságos, forint alapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval számol. 10 millió Forint felett casco kötése esetén érvényes, alatta pedig casco mentesen megköthető finanszírozási kalkulációinkat mutatja be.

Motorlízing kalkulátorunkat mobiltelefonra optimalizáltuk, így akár a kiszemelt motor mellett is kiszámolhatod, mekkora törlesztőrészlettel tudod azt megvásárolni.

Nyíltvégű lízing kalkulátor motorkerékpárra

Egy biztonságos nyílt végű pénzügyi lízing konstrukció kiválasztása jóval több figyelmet igényel, mint egy zárt végű pénzügyi lízing konstrukció. Éppen ezért, a pontos tájékoztatás és az adókockázatok elkerülésének érdekében kizárólag telefonos egyeztetést követően küldünk nyílt végű lízing kalkulációt. Hiteltanácsadónk elkészítteti számodra partnerbankunkkal, az Euroleasinggel az céljaidnak leginkább megfelelő, egyedi nyílt végű pénzügyi lízing ajánlatot.

Mit nyújtunk mi, amit más nem?

Az elmúlt 18 év alatt, több mint 4.000 autóra és motorra intéztünk hitelt és lízinget. Ügyfeleink újra és újra minket bíznak meg motorhitel-ügyintézésükkel, mert:

 • Egyedülállóan gyorsak vagyunk

  Ha reggel 9 óráig elküldöd nekünk a hitelügyintézéshez szükséges adatokat és dokumentumokat, akkor akár már másnap délután folyósításra kerülhet a hitelösszeg.

 • Rendkívül alacsony kamatok

  A Cofidis és az Euroleasing minden Ügyfelünk számára személyre szabott, egyedi ajánlatot készít, így árazásunk meglepően kedvező tud lenni, különösen nagyobb hitelösszegek és hosszabb futamidők esetében.

 • Díjmentes, helyszíni ügyintézés

  A teljes ügyintézés díjmentes. A szerződéskötéshez is költségmentesen felkeresünk bárhol az országban, valamint elvégezzük az okmányirodai ügyintézést is.

 • Egyszerű és kényelmes megoldás

  Velünk nem kell felesleges köröket futni. Elég, ha felhívsz minket és elmondod mire van szükséged. Mi pedig megtaláljuk számodra a megoldást. A hitelbírálathoz szükséges iratokat akár lefényképezve is elküldheted nekünk, minden más banki teendőt már mi intézünk.

 • Előre elmondjuk, mi kell a bírálathoz

  18 éve autó- és motorhitelekkel foglalkozunk, így pontosan tisztában vagyunk az összes jogszabállyal és a hitelbírálat logikájával. Ez azért jó Neked, mert már a legelső telefonos egyeztetés során hiteltanácsadónk pontosan meg tudja mondani, hogy milyen módon tudsz megfelelni a hitelképesség kritériumainak és pontosan mire lesz szükség a hitelbírálathoz.

 • Csak nyerhetsz velünk

  Hívd most motorlízing-tanácsadónkat és használd ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés nem jár semmilyen kötelezettséggel, mégis pontos képet kaphatsz lehetőségeiről és az igényelhető motorlízing konstrukcióról.

 • Hatékonyan tudunk segíteni

  A telefonban még nem a bank munkatársával, hanem hiteltanácsadónkkal beszélgetsz, így bátran feltehetsz bármilyen kérdést, az nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.

Motorhitel - Tudástár

További kérdéseid vannak motorhitel megoldásunkkal kapcsolatban? Kattints a következő linkeken a Téged érdeklő témára vagy kérj tőlünk egy kedvező ajánlatot és indítsd el most a folyamatot.

 • Mik a motorhitel feltételei?

  Motorlízing konstrukciót legfeljebb 17 éves motorkerékpárra igényelhet. /A motor korát kizárólag az aktuális év és a gyártási év különbsége határozza meg, a hónapok nem számítanak./ Hitelbírálat külföldről frissen behozott motorkerékpárra is lehetséges, folyósítás azonban kizárólag a motor magyarországi forgalomba helyezése után fog megtörténni. Leghosszabb futamidő: 84 hónap /7év/ lehet, ám… Motorhitel feltételei >>>

 • Mi szükséges az autólízing folyósításához?

  A pozitív hitelbírálat után a folyósításnak négy feltétele van: a szerződéskötés, az eredetiségvizsgálat elvégeztetése, a gépjármű átírása, és az Azonossági Nyilatkozat megléte. A hitelbírálatnak még nem, de a folyósításnak minden magyar lízingcégnél 2014 óta feltétele, hogy az ügyfél a Hitelbiztosítéki Nyilvántartási Rendszerben rendelkezzen érvényes regisztrációval. Törvényi előírás ugyanis,… Folyósítás feltételei >>>