Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-V-ig,
8-18h-ig

Használt autó részletre Szeretne már holnap beülni új autójába?

1 napos autólízing ügyintézésünkkel és az autó részletre vásárlásával is szinte ugyanúgy vehet autót magának, mintha a teljes vételár a zsebében volna. Az eladó akár már a hitelbírálat másnapján megkaphatja a teljes vételárat, Ön pedig a kiválasztott futamidő alatt, egyenlő részletekben fizetheti ki autóját.

Kapcsolat

Autólízing Kalkulátor 2022

Fix kamattal
Törlesztő: 52 457 Ft
THM: 12.34 %
Fix kamattal
Törlesztő: 52 457 Ft
THM: 12.34 %
 • Autólízing autóvásárláshoz

 • Visszlízing meglévő autóra

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Motorlízing

 • Autólízing autóvásárláshoz

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 17 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 1 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti.

  Autólízing +36704390690
 • Visszlízing meglévő autóra

  Mindössze két dolog kell hozzá:

  12 évnél fiatalabb, tehermentes autó
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autóját továbbra is Ön használhatja, azonban az autó értékének akár 80%-át is szabadon elköltheti. 12 évnél fiatalabb és legalább 1.5 millió forint értékű autóra igényelhető. A lízing összege 1 millió forinttól az autó piaci értékének 80%-áig terjedhet. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti.

  Visszlízing +36704390690
 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

  Mindössze négy dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  27% áfával kiállított számla az autóról
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 8 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is, de mindenképpen szükséges, hogy a teljes vételárról 27%-os áfakulccsal kiállított áfás számlát adjon a magyar eladó. A lízing összege 1 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég és egyéni vállalkozó is igényelheti.

  Nyíltvégű lízing +36704390690
 • Motorlízing

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Ki kell választani a motort
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Te vagy vállalkozásod legyen hitelképes

  Új vagy 16 évnél fiatalabb használt motor tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolható. A motorkerékpár lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 1 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti. Vállalkozások akár nyíltvégű lízingre is.

  Motorlízing +36704390690

Forint alapú autólízing konstrukcióink kiszámíthatóak és biztonságosak.

A piacon korábban sokan megszenvedték a devizahitelek kellemetlenségeit, amikor az árfolyamváltozás miatt, hirtelen 30-50 százalékkal magasabbra ugrott a törlesztő részletük, vagy akár meg is duplázódott a kezdetekben fizetett alacsonyabb havi részletük és akár autójuk árának többszörösét is kifizették. Ez Önnel már biztosan nem fordulhat elő.

Kizárólag biztonságos, forint alapú finanszírozásokkal dolgozunk, így nem érhetik kellemetlen meglepetések. A törlesztő részletek nem függnek sem az Euró sem a Svájci Frank árfolyamától, így a havi törlesztőket kiszámíthatóan fogja tudni fizetni.

Ráadásul, ma már a forint alapú finanszírozások kamatai is sokkal alacsonyabbak, mint korábban a devizahitelek kamatai voltak. Egy átlagos használt autó részletre sem kerül sokkal többe, mintha készpénzért vásárolná meg.

Gondoljon csak bele, hogy megéri-e Önnek gyűjtögetni, ha egy 2.500.000 Ft értékű, 5 éves használt  autót most akár már 500.000 Ft önerővel is megvásárolhat. A havi törlesztőrészlet sem kerül többe 31.000 Ft-nál egy 7 éves autólízing konstrukcióval és még a THM is 8% alatt marad.

Használt autó részletre példák:

Autó kora:5 év

Vételár:2 500 000 Ft

Önerő:500 000 Ft

Hitel:2 000 000 Ft

Futamidő:84 hó

THM:7.92 %

Részlet:30 806 Ft

Autó kora:2 év

Vételár:4 500 000 Ft

Önerő:1 500 000 Ft

Hitel:3 000 000 Ft

Futamidő:84 hó

THM:6.92 %

Részlet:44 832 Ft

Autó kora:9 év

Vételár:2 000 000 Ft

Önerő:500 000 Ft

Hitel:1 500 000 Ft

Futamidő:84 hó

THM:10.90 %

Részlet:25 199 Ft

Szeretné saját elképzeléseire formálni autó részleteit?
Használja autóhitel kalkulátorukat és találja meg az Ön céljainak legmegfelelőbb konstrukciót.

Autóhitel kalkulátor >>>

Tegye fel kérdéseit hiteltanácsadónknak most és vegye át autóját, akár már holnap!

  24-48 óra alatt átveheti a kiválasztott autót
  Teljeskörű és díjmentes autóhitel-ügyintézés
  Telefonos hiteltanácsadás és segítség
  Vállalkozás és magánszemély is igényelheti
  Kereskedő vagy tulajdonos is lehet az eladó
  Egyszerű, online autóhitel-ügyintézés
  Most azonnal elindíthatja autóhitelét
  Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
  Leírás a bírálathoz szükséges iratokról
  Sehol sincs várakozás és sorban állás
  Szerződéskötés bárhol az országban
  Okmányirodai ügyintézés

Tudástár

További kérdései vannak autóhitel megoldásunkkal kapcsolatban? Kattintson a következő linkeken az Önt érdeklő témára vagy kérjen tőlünk egy kedvező ajánlatot és indítsa el most a folyamatot.

 • Mi szükséges az autólízing folyósításához?

  A pozitív hitelbírálat után a folyósításnak négy feltétele van: a szerződéskötés, az eredetiségvizsgálat elvégeztetése, a gépjármű átírása, és az Azonossági Nyilatkozat megléte. A hitelbírálatnak még nem, de a folyósításnak minden magyar lízingcégnél 2014 óta feltétele, hogy az ügyfél a Hitelbiztosítéki Nyilvántartási Rendszerben rendelkezzen érvényes regisztrációval. Törvényi előírás ugyanis,… Folyósítás feltételei >>>

 • Mire van szükség autólízing igényléséhez?

  Vállalkozásként történő hiteligénylés esetén Cég esetében: aktuális főkönyvi kivonat aláírási címpéldány /vagy aláírási minta/ cégvezető iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/ Egyéni vállalkozóként történő igénylésnél: aktuális főkönyvi kivonat /vagy pénztárkönyv/ előző évi NAV jövedelemigazolás előző évi adóbevallás igénylő iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/   Magánszemélyként történő igénylés… Autólízinghez szükséges papírok >>>

 • Milyen autót lehet lízingelni?

  Lízingelhető autó kiválasztása Segítségünkkel bármilyen 15 évnél fiatalabb, használt autót megvásárolhat részletre, amit magyarországi eladó kínál. Vagyis, Önnek nem egy nálunk lévő szűk autókészletből kell autót választania magának, hanem bármelyik itthon kínált új vagy használt autót megveheti. Lehet az eladó autó egy autókereskedésben, de az autót megveheti akkor is, ha… Lízingelhető autók >>>