Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-P-ig,
9-17h-ig

Visszlízing autóra 1 nap alatt
Szeretné, ha már holnap folyósítanánk autóhitelét?

Meglévő autójának fedezetével több millió forinthoz is hozzájuthat, akár már holnap. Ha családja vagy vállalkozása rendelkezik tehermentes gépjárművel, akkor az autó értékének akár 80%-át is elköltheti anélkül, hogy megválna tőle.

Hívja szakértőnket!

Autólízing Kalkulátor 2024

Fix kamattal
Törlesztő: 84 220 Ft
THM: 10.99 %
Változó kamattal
Törlesztő: 97 028 Ft
THM: 16.30 %
 • Autólízing autóvásárláshoz

 • Visszlízing meglévő autóra

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

 • Motorlízing

 • Autólízing autóvásárláshoz

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autólízing magánszemély, cég, EV részére is. 20% önerőtől vehet részletre új vagy akár 17 éves használt autót 1 nap alatt, maximum 84 hóra, bárhol az országban. Az autólízing összege 2M és 100M Ft között alakulhat. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott, megveheti tulajdonostól vagy kereskedőtől is.

 • Visszlízing meglévő autóra

  Mindössze két dolog kell hozzá:

  12 évnél fiatalabb, tehermentes autó
  Ön vagy vállalkozása legyen hitelképes

  Autója értékének akár 80%-ához is 1 nap alatt hozzájuthat, miközben autóját továbbra is Ön használhatja. 12 évnél fiatalabb, legalább 2,5 millió Ft értékű autóra igényelhető. A visszlízing legkisebb összege 2 millió Ft. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti, bárhol az országban.

 • Nyíltvégű pénzügyi lízing

  Mindössze négy dolog kell hozzá:

  Válassza ki az autót
  27% áfával kiállított számla az autóról
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Vállalkozása legyen hitelképes

  Új vagy 8 évnél fiatalabb használt autóját tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolhatja. Az autó lehet hazai vagy külföldről behozott is, de mindenképpen szükséges, hogy a teljes vételárról 27%-os áfakulccsal kiállított áfás számlát adjon a magyar eladó. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég és egyéni vállalkozó is igényelheti.

 • Motorlízing

  Mindössze három dolog kell hozzá:

  Ki kell választani a motort
  Önerő: a vételár 20, de inkább 30%-a
  Te vagy vállalkozásod legyen hitelképes

  Új vagy 17 évnél fiatalabb használt motor tulajdonostól vagy kereskedőtől is megvásárolható. A motorkerékpár lehet hazai vagy külföldről behozott is. A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. Cég, egyéni vállalkozó és magánszemély is igényelheti. Vállalkozások akár nyíltvégű lízingre is.

Visszlízing jelentése

Visszlízing lényege, hogy meglévő autója értékénék akár 80%-ához is 1 nap alatt hozzájuthat. A bank megveszi Öntől autóját, de az továbbra is Önnél marad. Olyan ez, mint egy szabad felhasználású, autófedezetes kölcsön, ahol a felvett összeg visszatörlesztése után Ön ismét az autó tulajdonosa lesz.

Vagyis, az autó fizikailag mindvégig megmarad az Ön használatában, a tulajdonjog kerül csak át a bankhoz. A tartozás teljes visszafizetése után pedig automatikusan ismét Ön lesz az autó tulajdonosa.

Először egy hitelbírálaton kell átesni. Megfelelő hitelképesség esetén az ügylet kezdő napján egyszerre két szerződés jön létre Ön és a bank között.

Egyrészt egy adásvételi szerződés, melyben Ön piaci áron eladja az autóját a banknak. A példa kedvéért legyen most az autó értéke mondjuk 10.000.000 Ft.

Az adásvételi szerződés napján ezzel párhuzamosan egy lízingszerződést is aláírnak a bankkal, amelynek keretében ezt a 10M Ft értékű autót a bank lízingbe adja Önnek oly módon, hogy a lízingszerződés kapcsán Önnek, mint lízingbevevőnek 20% önerőt vagy másképpen megfogalmazva kezdő lízingdíjat kell teljesítenie a bank felé, ami a vételár legalább 20%-a kell, hogy legyen, ez a példánkban most pontosan 2.000.000 Ft.

A két ügylet eredménye az, hogy Ön megkapja a banktól a 10M Ft-os vételár és a 2M Ft-os önerő különbségét, tehát ebben az esetben 8M Forintot vehet fel, ami az autó értékének 80%-a.

Ezt az összeget Ön szabadon elköltheti bármire, majd a teljes futamidő alatt, ami akár 84 hónap is lehet, kamataival együtt fizetheti vissza a banknak. Vagy, ha idő előtt egy összegben fizetné vissza a teljes tartozást, arra is bármikor lehetősége van. Mindkét esetben a tartozás visszafizetésével ismételten tulajdonosa lesz az autónak.

Cégek és magánszemélyek számára is egyaránt elérhető ez a lehetőség.

 

Visszlízing az autó értékének 70%-áig

A korábbi tulajdonos tehát ezután lízingbe vevő lesz, a forgalmi engedélybe pedig mint üzembentartó lesz bejegyezve. A lízingszerződés minimális önereje 20%, de általánosabb a 30%, vagyis visszlízing esetében az autó piaci értékének nagyjából a 70%-a lehet az így felvehető összeg. Ezt a felvett összeget pedig kamatokkal együtt, havi törlesztőrészletek formájában fizetheti vissza az ügyfél.

 

Bármikor visszafizetheti

Abban az esetben, ha az ügyfél a teljes tartozását megfizette, akkor ismét tulajdonosává válik az autónak. Ez történhet az igényelt futamidő utolsó törlesztőrészletének megfizetésével, vagy akár előtörlesztéssel is. A visszlízing konstrukciót akár pár nap múlva, vagy akár 1-2 év múlva is bármikor lezárhatja, azaz visszafizetheti a teljes tartozást.

 

Kamatot csak arra az időre fizet, ameddig a bank ténylegesen hitelez Önnek

Tehát, ha mondjuk 6 hónap múlva visszafizeti a tartozását, akkor nem kell kifizetnie a teljes futamidőre járó kamatot, hiába szerződünk akár 84 hónapra is. Kamatot csak arra a 6 hónapra kell kifizetni, ameddig a bank felé ténylegesen fennállt a tartozása. A lezáráskor a mindenkori tőketartozáson felül csak egy aktuális, törthavi kamatot és egy lezárási díjat kell megfizetni. Magánszemélyek esetében a lezárás díja mindössze 10.000 Ft.

 

Átírási költség

Első lépésben lezajlik a hitelbírálat. Amennyiben a bank jóváhagyja a hitelkérelmét, az autót át kell íratni. Az átírási költség akkora összegű, mintha most vásárolná ezt az autót. Ehhez először készíttetni kell egy eredetiség vizsgálatot, majd a banki szerződéskötést követően elvégezzük az átírást. Az átírási költséget Önnek kell kifizetni, mivel ez az átírási költség az Ön lízing lejáratakor történő tulajdonszerzésének a költsége. Ez azonban azt is jelenti, hogy a futamidő végén már nem kell még egy átírási költséget kifizetni. Akkor már csak a forgalmi és törzskönyv cseréjére lesz szükség, mely jelenleg 12.000 Ft-ba kerül.

 

Biztosítás

Mivel az új üzembentartó meg fog egyezni az előző tulajdonossal, ezért az átírást az eddigi KGFB igazolásával is el fogják végezni, tehát nem kell új KGFB biztosítást kötni. 5 millió forintos hitelösszeg felett az autóra casco biztosítás megkötése is szükséges lesz.

Miért a visszlízing lehet Önnek a legjobb autófedezetes hitel megoldás?

Mert a visszlízing több millió forinthoz juttathatja Önt hozzá, akár egyetlen nap alatt. Ez még akkor is elérhető lehet, ha más hitelei vagy készpénzes jövedelme miatt a személyi kölcsön már nem jelenthet megoldást.

  Vállalkozóknak és magánszemélyeknek is
  Az összeget szabadon elköltheti bármire
  Hitelképesség vizsgálat pár óra alatt
  Most azonnal elindíthatja autóhitelét
  Egyszerű, online autóhitel saját autójára
  Olcsó, biztonságos, forint alapú lízing
  Sehol sincs várakozás és sorban állás
  Szerződéskötés bárhol az országban

Mi kell ahhoz, hogy visszlízing segítségével hitelt kapjon saját autójára?

Főként egy hitelképes cég vagy magánszemély és egy 12 évnél fiatalabb, legalább 2.5 millió Forint értékű személyautó vagy 3.5 t alatti kisteherautó.

Az autófedezet mellett mindenképpen szükség van egy hitelképes igénylőre, vagy ennek hiányában egy hitelképes kezesre is. Magánszemélyek esetében igazolt jövedelem szükséges, melynek vizsgálatát jogszabály írja elő a banknak.

Mi is pontosan az autófedezetes hitel?

Meglévő autója fedezetével úgy juthat hozzá akár több millió forinthoz is, hogy autója mindvégig Önnél marad. A 2014-es törvényi változások miatt, Magyarországon minden finanszírozó megszüntette a klasszikus autóhitel konstrukciókat (ahol az autó fedezete is volt a hitelnek, de mégis az ügyfél lehetett az autó tulajdonosa a teljes futamidő alatt), így ma már kizárólag visszlízing konstrukcióban érhető el autófedezetes finanszírozás. Összhangban a 2009. évi CLXII. számú, a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló törvénnyel, az autólízinget mi is az autóhitel egy típusának tekintjük. Honlapunkon az autóhitel kifejezés alatt ma már minden esetben autólízing konstrukciót, autófedezetes hitel alatt pedig visszlízing konstrukciót értünk.

A visszlízing lényege, hogy partnerbankunk piaci áron megvásárolja Öntől járművét, az autó azonban mindvégig Önnél marad, mert a vásárlással egy időben a bank egy zártvégű pénzügyi lízing konstrukció keretében vissza is adja azt Önnek használatra. Így Ön zavartalanul használhatja tovább az autót anélkül, hogy akár egyetlen percre is ki kéne szállnia belőle.

Eladóként azonban mégis megkapja a banktól az autó vételárának akár 80%-át is. Ezt az autófedezetes hiteltípust visszlízing konstrukciónak hívjuk, mert a bank amikor megveszi Öntől autóját, egyből vissza is adja azt Önnek lízingbe.

A konstrukció egyetlen hátránya, hogy az adásvétel miatt átírási költséget kell fizetni. Egy átlagos autó átírási költsége 80 és 100 ezer forint között alakul.

Visszlízing esetében a futamidő végéig a bank lesz az autó tulajdonosa, az ügyfél pedig az üzembentartó. Ez az autólízing típus is egy zártvégű pénzügyi lízing konstrukció, mivel az autó tulajdonjoga a futamidő végén, illetve a teljes tartozás megfizetésekor automatikusan átszáll a lízingbevevőre. Az autót Ön természetesen az autólízing ideje alatt is ugyanúgy, mindenfajta megkötés nélkül használhatja, mintha annak tulajdonosa volna.

A visszlízing akkor is megoldást nyújthat Önnek, amikor a személyi kölcsön már nem segít.

 • Ha nagy hitelösszegre van szüksége (2 és 100 millió Ft között)
 • Cége, vagy vállalkozói jövedelme van
 • Minimálbérre van bejelentve
 • Készpénzben kapja a fizetését
 • Külföldön dolgozik

Autófedezetes gyorskölcsön folyamata

Visszlízing szakértőnk pontos információk alapján tud hatékonyan segíteni Önnek, ezért sok kérdést fog feltenni. A telefonban még nem a bank munkatársával, hanem hiteltanácsadónkkal beszélget, így Ön is bátran feltehet bármilyen kérdést, az nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.

 • 1.  Telefonon átbeszéljük céljait

  Kitérünk az igényeire, hitelképességére, az autóra, megválaszoljuk kérdéseit és részletesen átbeszéljük a folyamatot. Ezután e-mailben egy rendkívül kedvező, egyedileg Önnek készített, hivatalos banki ajánlatot küldünk Önnek a kiválasztott konstrukcióról és pontos listát kap tőlünk arról, hogy az Ön élethelyzetében mik azok a dokumentumok, amik a hitelbírálathoz szükségesek. Ez azért előnyös Önnek, mert elkerüljük a hosszas levelezgetéseket, félreértéseket és hiánypótlásokat , hiszen évtizedes tapasztalatunk alapján előre meg tudjuk mondani, hogy milyen dokumentumokkal és milyen eséllyel futunk neki a bírálatnak.

 • 2.  E-mailben elküldheti az iratokat

  Nem kell sehová utaznia és sorban állnia. Elegendő szkennelve vagy akár egy okos telefonnal lefotózva elküldeni nekünk a szükséges iratok mindkét oldalát. A lényeg, hogy az adatok jól olvashatóak legyenek. Alkalmazottak esetén a netbankból letöltött bankszámlakivonat is tökéletes, csak ne számlatörténet, hanem az utolsó két havi, jövedelem-jóváírást is tartalmazó, teljes bankszámlakivonat legyen.

 • 3.  Hitelbírálat pár óra alatt

  Az iratok beérkezése után szinte minden esetben már másnap értesítjük Önt a hitelbírálat eredményéről. Ezután leegyeztetjük a szerződéskötés helyét és idejét, még egyszer átbeszéljük a további folyamatot és teendőket, hogy akár már a szerződéskötés napján megtörténhessen a folyósítás.

 • 4.  Szerződéskötés szinte azonnal

  Az Ön által választott helyen és időben találkozunk. Visszük a bank által már aláírt szerződést és minden olyan dokumentumot, ami az ügylethez csak szükséges. Önnek már csak alá kell írni a szerződéscsomagot. Ezután az eredetiben aláírt dokumentumokat e-mailben beküldjük a bankba, ahol ellenőrzik azokat és előkészítik a folyósítást.

 • 5.  Autó átírása

  Választása szerint az autóátírást Ön is elvégezheti vagy ránk is bízhatja. Az átírás mindenképpen folyósítási feltétel lesz, mivel a bank így tud meggyőződni arról, hogy az autó valóban tehermentes-e és így a visszlízinghez ténylegesen fedezetül tud szolgálni.

 • 6.  Hitelösszeg folyósítása

  A folyósítási feltételek teljesülését követően legkésőbb a következő banki napon, de sok esetben még aznap elutalja a bank a finanszírozott összeget az Ön által megjelölt bankszámlára. Egy pénzügyi rendelkező levél aláírásával arra is van lehetőség, hogy az igénylőtől eltérő személy számlájára utaljuk az összeget.

Visszlízing Tudástár

További kérdései vannak autófedezetes visszlízing megoldásunkkal kapcsolatban? Kattintson a következő linkeken az Önt érdeklő témára vagy kérjen tőlünk egy jó ajánlatot és indítsa el a folyamatot most!

 • Mi szükséges az autólízing folyósításához?

  A pozitív hitelbírálat után a folyósításnak négy feltétele van: a szerződéskötés, az eredetiségvizsgálat elvégeztetése, a gépjármű átírása, és az Azonossági Nyilatkozat megléte. A hitelbírálatnak még nem, de a folyósításnak minden magyar lízingcégnél 2014 óta feltétele, hogy az ügyfél a Hitelbiztosítéki Nyilvántartási Rendszerben rendelkezzen érvényes regisztrációval. Törvényi előírás ugyanis,… Folyósítás feltételei >>>

 • Mire van szükség autólízing igényléséhez?

  Vállalkozásként történő hiteligénylés esetén Cég esetében: aktuális főkönyvi kivonat aláírási címpéldány /vagy aláírási minta/ cégvezető iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/ Egyéni vállalkozóként történő igénylésnél: aktuális főkönyvi kivonat /vagy pénztárkönyv/ előző évi NAV jövedelemigazolás előző évi adóbevallás igénylő iratai /személyi igazolvány, jogosítvány, lakcím- és adókártya/   Magánszemélyként történő igénylés… Autólízinghez szükséges papírok >>>

 • Milyen autót lehet lízingelni?

  Lízingelhető autó kiválasztása Segítségünkkel bármilyen 15 évnél fiatalabb, használt autót megvásárolhat részletre, amit magyarországi eladó kínál. Vagyis, Önnek nem egy nálunk lévő szűk autókészletből kell autót választania magának, hanem bármelyik itthon kínált új vagy használt autót megveheti. Lehet az eladó autó egy autókereskedésben, de az autót megveheti akkor is, ha… Lízingelhető autók >>>