Autólízing vonal:
+36 70 439 0690
H-V-ig,
8-18h-ig

Weboldal Használati Feltételek

Ön a Lizingo.hu Bt. által üzemeltetett lizingo.hu weboldal használatának feltételeit olvassa.

Kérjük, olvassa el figyelmesen, mert weboldalunk használatával Ön elfogadja weboldalunk használatának alábbi feltételeit:

Szerzői jogról

Internetes oldalaink, az azokon található összes információ, képanyag, valamint a nevek, kifejezések, grafikák, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása, a személyes használatot meghaladó mértékben, kizárólag az erre vonatkozó írásos engedélyünkkel lehetséges. Szerzői jogaink megsértésének gyanúja esetén, a jogsértővel szemben büntetőjogi vagy polgári peres eljárást kezdeményezünk.

Információkról

A weboldalainkon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ajánlattételnek nem minősül. Ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A felelősség kizárásáról

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkezett károkért, amelyek a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Az ajánlatkérések feldolgozásáról

A lizingo.hu weboldalon keresztül beérkező ajánlatkérések megválaszolását és a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztása után, a teljes körű hitelügyintézést az Lizingo.hu Bt., mint az MNB által engedélyezett többes ügynök látja el.

Személyes adatok védelméről

Azzal, hogy Ön megadta a lizingo.hu weboldalon bármely személyes vagy egyéb adatát (akár a weboldalak űrlapjainak használatával, akár a honlapon feltüntetett e-mailben elküldi), vagy a telefonos kapcsolatfelvétel során osztja meg ezeket munkatársunkkal, azzal hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött és megadott adatokat legfeljebb az adatrögzítéstől számított öt évig a következők szerint kezeljük:

Ha a honlap adatküldéssel összefüggő űrlapjához kapcsolódó vagy email címre vonatkozó tartalma eltérően nem rendelkezik, akkor az Ön által megadott adatokat kapcsolattartási, közvetlen ügyfél megkeresési, reklámozási és kockázatelemzési célokra is felhasználhatjuk.

A Lizingo.hu Bt. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. Adatait csak az ajánlatkészítéshez és a hitelügyintézéshez szükséges mértékben kezeli. Ezen tevékenységeket ellátó partnercégein kívül, adatait harmadik személynek nem adja ki.

A Lizingo.hu Bt. kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul betartva kezeli.